Tgrt Haber
14 Haziran 2014 19:28

Kayıp altınları bulan işçilere altın ödülü

Üsküdar'da bir apartman görevlisinin, yanlışlıkla çöpe attığı altınları bulan Üsküdar Belediyesi temizlik görevlileri altınla ödüllendirdi.

Kayıp altınları bulan işçilere altın ödülü
üsküdar belediyesi, Mehmet Zeki Bal, Yakup Esen, temizlik görevlileri, altın bulundu, GÜNCEL haberleri, GÜNCEL,

Üsküdar Belediyesi'nden yapılan açıklamada; 20 yıldır Üsküdar Belediyesinde temizlik görevlisi olarak çalışan Yaşar Seven, 19 yıldır çalışan Mehmet Zeki Bal ve 11 yıldır aynı görevi yürüten Yakup Esen'i makamına çağıran Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen işçileri bu davranışından dolayı tebrik ederek, birer altınla ödüllendirdi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ayrıca bu davranışın örnek bir davranış olduğunu belirterek, "Arkadaşlarımız onca çöpün içini karıştırarak özverili bir davranış sergilemiştir. Çaresizlik içinde olan bir vatandaşın sesine kulak verip onu sevindirecek hareketi yapmışlardır. Ben de onları bu davranışlarından ötürü tebrik ediyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...