Tgrt Haber
17 Haziran 2022 10:55 - Güncelleme : 17 Haziran 2022 11:03

İki buçuk aydır kayıptı! Genç adamı öldürüp cesedini düğün salonuna gömmüşler

İstanbul’da 2 buçuk aydır hakkında kayıp ihbarı bulunan Fatih Demir isimli kişinin husumetlileri tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Kır düğün salonunun bahçesine gömüldüğü tespit edilen Demir’in cansız bedeni, Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği Ekiplerince bulunduğu yerden çıkarıldı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: SABAH
İki buçuk aydır kayıptı! Genç adamı öldürüp cesedini düğün salonuna gömmüşler
düğün salonu,cinayet

İstanbul’da Fatih Demir’in akrabaları bir süre kendisinden haber alamayınca kayıp ihbarında bulundu. İki buçuk aydır üzerinde titizlikle çalışılan kayıp ihbarının ardından, saatlerce incelenen kamera görüntüleri sonucu Demir’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Maktulün cesedi, bir düğün salonunun bahçesine gömülü halde bulundu.

ÖNCE BALIK RESTORANI SONRA SİLİVRİ

24 Mart'ta ortadan kaybolan Fatih Demir'in akrabaları kendisinden uzun süre haber alamadıklarını söyleyerek polise başvurdu. Konuyla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri Demir'in son görüştüğü kişileri tespit etti. Yapılan incelemelerde Fatih Demir ile iki kişinin önce Esenyurt'ta bir balık restoranına gittikleri, ardından da Silivri'ye doğru yola çıktıkları görüldü.

KIR DÜĞÜN SALONUNA GÖTÜRDÜLER

İddiaya göre, Demir'in yanındaki iki kişi ile geçmişten gelen bir husumet de vardı. Polis bu durumu da göz önüne alıp detaylı bir çalışma başlattı. Günlerce kamera inceleyen Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Demir'in şüpheliler tarafından kendilerine ait olan Silivri'deki kır düğün salonuna götürüldüğünü belirledi.

DÜĞÜN SALONUNDAN ÇIKAMADI

Son olarak oraya Silivri'deki kır düğün salonuna giden Demir’in oradan çıkmadığı tespit edildi. Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili tespit ettiği 3 kişiyi gözaltına aldı.10 dönümlük düğün salonunun bahçesinde yapılan kazıda da Fatih Demir'e ait ceset bulundu.

Şüphelilerin Demir'i öldürdükten sonra gömdükleri telefonunu da alıp Esenyurt'ta bir alana attıkları iddia edildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 

Kaynak: SABAH
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...