Tgrt Haber
20 Nisan 2016 14:53

Kayıp Serdar Kandemir'in babası yakalandı

Kayıp Serdar Kandemir'i kaçırdığı iddia edilen firari baba Kader Kandemir polis tarafından yakalandı.

Kayıp Serdar Kandemir'in babası yakalandı
kayıp çocuk, babası,

Ankara'da kaybolan 8 yaşındaki Serdar Kandemir'i, firari  babasının kaçırdığı yönündeki iddialar üzerine yakalanan baba Kader Kandemir,  olayla ilgisi olmadığı yönündeki ifadesinin ardından kalan cezasını tamamlamak  üzere Kırşehir'deki cezaevine gönderildi.
Çankaya İmrahor Mahallesi'nde, 14 Nisan Perşembe günü okuldan  çıktıktan sonra evine dönmeyen ve İmrahor Deresi'ne düştüğü öne sürülen ilkokul  2. sınıf öğrencisi Serdar Kandemir'in akıbeti araştırılıyor.
Valilikten Serdar Kandemir açıklaması: Kaçırılmış olabilir
Kayıp çocuğu, annesi Fadime Aygün'ün ilk eşi Kader Kandemir'in  kaçırdığını iddia etmesi üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.
Kaldığı Kırşehir Açık Cezaevinden bir hafta izin aldıktan sonra  dönmeyen ve firari olan Kader Kandemir'in yakınlarını takip eden polis, firari  babayı abisinin yanına geldiğinde yakaladı. Emniyetteki ifadesinde, "Bırakın  çocuğu kaçırmayı, ben eski eşimin yaşadığı yeri dahi bilmiyorum" dediği öğrenilen  Kader Kandemir, kalan cezasını tamamlaması için cezaevine konulmak üzere  Kırşehir'e gönderildi.
Öte yandan, Serdar Kandemir'in dereye düştüğünü savunan görgü  tanıkları da bulunduğu, arama çalışmalarının bu yönde sürdüğü bildirildi.
İlkokul 2. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Serdar Kandemir, 14 Nisan  Perşembe günü Ankara'nın Çankaya ilçesi İmrahor Mahallesi'ndeki okulundan  çıktıktan sonra kaybolmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...