Tgrt Haber
03 Ocak 2022 12:14

Kaykaylı gencin ölümcül yolculuğu anbean kamerada

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir caddede hareket halindeki otomobile tutunan kaykaylı genç, tehlikeli yoluculuk sırasında ölümden döndü. Düşerek yaralanan gencin yardımına çevredeki vatandaşlar yetişirken, o anlar cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Kaykaylı gencin ölümcül yolculuğu anbean kamerada
Denizli,paten,kaykay

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde iki genç, trafiğin yoğun olduğu sırada kaykay ve patenle gitmeye çalıştı. Hareket halindeki otomobile tutunan gençleri diğer sürücüler fark ederek yavaşladı.

Hızlarını arttırdıkları anda otomobili bırakan gençlerden biri yere düşerek kafasından aldığı darbe ile hafif şekilde yaralandı. O sırada arkadan otomobille gelen bir vatandaş ise düşme anını cep telefonu ile kaydetti.

HASTANEYE KALDIRILDI

Arkadan gelen otomobillerin yavaşlaması ise başka faciayı önledi. Yaralanan gencin yardımını çevredeki vatandaşlar yetişti. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık haberlerinin yaptığı ilk müdahale sonrası genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...