Tgrt Haber
01 May 2014 10:02

Kayseri'de inanılmaz kaza, 38 yaralı

Kayseri’de 1 Mayıs etkinlikleri için yola çıkan otobüs yağışın etkisiyle takla attı. Kaza da 38 işçi yaralandı.

Kayseri'de inanılmaz kaza, 38 yaralı
kayseri, kaza, trafik kazası, otobüs devrildi,

Bir kişinin ağır yaralı olduğu açıklandı. 1 Mayıs’a böyle üzücü bir haberle başlamak herkesi üzdü. Yaralılar ambulanslarla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşındı. Edinilen bilgiye göre, Kocaeli’nden Kayseri’ye 1 Mayıs kutlamaları için gitmekte olan 41 RU 453 plakalı ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen otobüs Ankara-Kayseri karayolu üzerinde yağışında etkisi ile sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek takla attı. Hizmet İş Sendikası Kocaeli temsilcisi İdris Ersoy, kazayı anlatırken, “Ne olduğunu anlamadık Kayseri’ye 1 Mayıs kutlamaları için gidiyorduk” dedi.
Yaralılar ambulanslarla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşınırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Yaralılar ambulanslarla Kırşehir kardeş Evran Üniversitesi terbiye ve sondaj Hastanesine taşındı. Edinilen bilgiye göre, Kocaeli’nden Kayseri’ye 1 Mayıs kutlamaları için gitmekte olan 41 RU 453 plakalı ve sürücüsü henüz belirleme edilemeyen otobüs Ankara-Kayseri karayolu üzerine yağışında etkisi ile sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu için şeride geçerek cumbalak attı. bakım sorun Sendikası Kocaeli temsilcisi İdris Ersoy, kazayı anlatırken, “Ne olduğunu anlamadık Kayseri’ye 1 Mayıs kutlamaları için gidiyorduk” dedi. Yaralılar ambulanslarla Kırşehir cömert Evran Üniversitesi eğitim ve tetkik Hastanesine taşınırken kaymakamlık ile dayalı anket başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...