Tgrt Haber
06 May 2015 00:28

Kaza yapan aracı bırakıp kaçtılar

Erzurum'da araçta alkol aldıktan sonra havaya rastgele ateş açtıkları iddia edilen 3 kişi, kaza yaptı. Olayın ardından zanlılardan ikisi kaçarken, biri polis ekiplerince gözaltına alındı

Kaza yapan aracı bırakıp kaçtılar
erzurum, erzurum kaza, trafik kazası

İddiaya göre, araçla gezmeye çıkan Ü.B ve iki arkadaşı, bir süre sonra alkol almaya başladı. Araçla Köşk Mahallesi Sabunhane Sokağa giren bu kişiler, silahla havaya rastgele ateş açtı.
Çevredeki vatandaşların tepkisi üzerine hızla sokaktan ayrılmak isteyen üç arkadaşın içinde bulunduğu kamyonet, çıkmaz sokakta yaya merdivenlerini ayıran korkuluklara çarptı.
Kazanın ardından araçtaki iki kişi, olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Ü.B ise durumun haber verilmesi üzerine bölgeye polis ekiplerince gözaltına alındı.
Kaçan diğer iki kişinin yakalanması için çalışma başlatan ekipler, çevreyi güvenlik çemberine aldıktan sonra yaptıkları incelemede 50 gram esrar buldu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...