Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Eylül 2015 22:41

Kazada ölen eşine böyle ağladı

Adana'da fıstık tarlasına girip takla atan hafif ticari araç sürücüsü 40 yaşındaki Mehmet Selim Yüksekdağ öldü, 3 çocuğu yaralandı.

Kazada ölen eşine böyle ağladı
kaza, eş,

Eşinin öldüğüne inanmak istemeyen Ayşe Yüksekdağ, oğlu Osman'a sarılarak "Selim, 5 dakika önce yanımdaydın. Bu kadar içme dedim, dinlemedin" diye gözyaşı döktü.

Kaza, merkez Sarıçam İlçesi'nin Deliçay Mevkii'nde meydana geldi. Marangoz atölyesi sahibi Mehmet Selim Yüksekdağ, akşam saatlerinde eşi, çocukları ve kalfası Feyzi Filiz'i de alıp Deliçay Mahallesi'ndeki akrabalarının yanına geldi. Mangal yakıp alkol alan Mehmet Selim Yüksekdağ, kalfası Feyzi Filiz, çocukları Ömer ve Süleyman ile yola çıktı. Evden yaklaşık 5 kilometre uzaklaşan Mehmet Selim Yüksekdağ, aldığı alkolün de etkisiyle aracın kontrolünü kaybetti.

Yoldan çıkıp fıstık tarlasına giren hafif ticari araç, takla attı. Emniyet kemeri takılı olmayan Mehmet Selim Yüksekdağ, camdan dışarı fırladı ve devrilen aracın altında kaldı. Kazayı, Feyzi Filiz ile Ömer ve Süleyman Yüksekdağ hafif sıyrıklarla atlatırken, baba Mehmet Selim Yüksekdağ öldü.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda ambulanslar sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı haber alıp olay yerine gelen yakınları, Mehmet Selim Yüksekdağ'ın öldüğünü öğrenince sinir krizleri geçirdi.

Eşinin öldüğüne inanmak istemeyen Ayşe Yüksekdağ, oğlu Osman'a sarılarak "Selim, 5 dakika önce yanımdaydın. Bu kadar içme dedim, dinlemedin. Oğlum Osman, baban artık yok. Keşke ölmeseydi, kolu bacağı kırılsaydı ben ona bakardım. Gitti, evimin direği gitti. Ben, Selimsiz yaşayamam" diye gözyaşı döktü. Olay Yerinde yapılan inceleme sonrasında Mehmet Selim Yüksekdağ'ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...