Tgrt Haber
06 Nisan 2018 16:13

Kazadan önce paylaştığı sosyal medya paylaşımı dikkat çekti

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında arkadaşları Alican Yılmaz (25) ile Ebru Demir (23) ile birlikte ölen Esengül Comba’nın (33), sosyal paylaşım sitesinden, "Bu devirde en çok azraile güveneceksin, en azından niyeti belli" yazdı.

Kazadan önce paylaştığı sosyal medya paylaşımı dikkat çekti
kaza,,paylaşım,

Çerkezköy’de yaşayan ve bu ay sonunda askere gitmek için hazırlıklar yapan Ali Can Yılmaz, Salı gecesi arkadaşlarıyla birlikte Çorlu’ya eğlenmeye gitti. Ali Can Yılmaz, eğlencenin ardından beraberindeki arkadaşları Esengül Comba ve Ebru Demir ile Çerkezköy’e dönüşe geçti. Yılmaz yönetimindeki otomobil, Çorlu-Çerkezköy karayolunda, önünde seyreden Menderes Kara’nin kullandığı kamyona arkadan çarptı. Kazada, Ali Can Yılmaz ile Ebru Demir ve Esengül Comba, şiddetli çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde yaşamını yitirdi.

Kazadan önce paylaştığı sosyal medya paylaşımı dikkat çekti

 

Kazada ölenler gözyaşları arasında toprağa verilirken, 1 çocuk annesi Comba’nın ölümünden önce sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşım dikkat çekti. Comba, "Bu devirde en çok azraile güveneceksin, en azından niyeti belli" paylaşımı dikkat çekti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...