Tgrt Haber
01 Ekim 2021 15:42

Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın'dan azarladığı öğretmene özür

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde ziyaret ettiği bir okulda, kendisine 'hoş geldin' diyen öğretmen Burak Kılıç'ı azarlayarak sınıftan kovan Kaymakam Mehmet Faruk Saygın, ikinci kez ziyaret ettiği okulda öğretmenden özür diledi.

Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın'dan azarladığı öğretmene özür
kaymakam,,öğretmen,,özür,,burak kılıç,,mehmet faruk saygın,,artvin,

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde, önceki gün bir okula yaptığı ziyaretle gündeme gelen  Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın, bugün aynı okula ikinci kez ziyarette bulunarak azarlığı öğretmen Burak Kılıç'tan özür diledi.

Ziyarette konuşan Kaymakam Saygın konuya ilişkin şu açıklamada bulundu: 

"SALGIN TEDBİRLERİ AÇISINDAN"

"Çarşamba günü gerçekleştirdiğimiz okul ziyareti sırasında karşılıklı yanlış anlaşılma nedeniyle yaşanan hadise beni derinden üzmüştür. Pandemi koşulları gereği küçük bir heyetle gerçekleştirdiğimiz sınıf ziyaretleri sırasında sizin sonradan sınıfa gelmeniz, kim olduğunuzu o an bilmiyor olmam ve tokalaşmak maksadıyla elinizi uzatmanız sebebiyle salgın tedbirleri açısından sizi uyarma gereği duydum. Öte yandan, sizin özel eğitim öğrencimizin bakımı ile ilgilenmeniz sebebi ile sonradan sınıfa geldiğinizi anladım. Yaşanan yanlış anlaşılmadan kaynaklanan hadiseden üzüntü duyduğumu size özellikle belirtmek isterim"

Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın'dan azarladığı öğretmene özür

Kaymakam Mehmet Faruk Saygın, öğretmen Burak Kılıç'a çiçek vererek ondan özür diledi.

"TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN DESTEKÇİSİYİZ"

Öğretmenimizle bir araya gelerek üzüntülerini paylaşan ve sorunu tatlıya bağlayan Kaymakam Saygın “Pandemi koşulları sebebiyle ortaya çıkan bu yanlış anlaşılmadan dolayı sizden özür diliyor ve helallik istiyorum. Ayrıca davetimi kabul etme nezaketiniz için de teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın eğitimi ile ilgili süreçlerde her zaman ve her koşulda tüm öğretmenlerimizin destekçisiyiz” diye konuştu.

ÖĞRETMENDEN KAYMAKAMA TEŞEKKÜR

Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğretmeni Burak Kılıç ise Kaymakam Saygın’a yanlış anlaşılma sonucu doğan olayın bu noktaya gelmesinden üzüntü duyduğunu ve kamuoyuna yansıtılan içeriğin olayın gerçekliği ile bağdaşmadığını belirterek “Kaymakamımıza yapıcı tavrı dolayısıyla teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...