Tgrt Haber
03 Temmuz 2022 10:32 - Güncelleme : 03 Temmuz 2022 10:38

Emniyet kemeri takmayan sürücünün feci sonu: Kullandığı arabanın altında kaldı

Antalya’da henüz bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybeden Akif Akdağ’ın aracı, palmiye ağacına çarparak yan döndü. Emniyet kemeri takılı olmayan Akdağ, kendi kullandığı aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
emniyet kemeri,trafik kazası,antalya

Antalya’da plakasız bir araçla seyir halinde olan 22 yaşındaki Akif Akdağ isimli genç, bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bir palmiye ağacına çarparak durabildi. Yan dönen aracının altında can veren Akdağ’ın hayatını kaybettiği kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Emniyet kemeri takmayan sürücünün feci sonu: Kullandığı arabanın altında kaldı

AĞACA ÇARPIP DEVRİLDİ

Alanya ilçesi Cumhuriyet Mahallesi D400 karayolu üzerinde meydana gelen kazada, plakası bulunmayan otomobil ile seyir eden Akif Akdağ, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil kaldırımı aşıp yol kenarındaki çalıları adeta biçerek ağaca çarpıp yan durdu.

 

ARACIN ALTINDA KALDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Akdağ’ın emniyet kemeri takmadığı ve aracın altında kalarak olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri aracın motor şase numarasından otomobilin plakasının 07 E 9572 olduğu tespit edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Akdağ’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...