Tgrt Haber
26 May 2022 13:24 - Güncelleme : 26 May 2022 14:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan tazminat davasını kazandı! Kılıçdaroğlu 100 bin TL ödeyecek

Son dakika haberi: Man Adası iddiasıyla açılan davada mahkeme, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 100 bin TL tazminat ödemesini hükmetti.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Cumhurbaşkanı Erdoğan tazminat davasını kazandı! Kılıçdaroğlu 100 bin TL ödeyecek
Kemal Kılıçdaroğlu,Cumhurbaşkanı Erdoğan,Tazminat,Dava

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz yıllarda partisinin grup toplantısında, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarının Man Adası'ndaki bir şirkete para gönderdikleri ve yurt dışına para kaçırdıkları'' iddiasında bulunmuştu. 

Kılıçtaroğlu'nun bu iddidaları sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılan davalarda tazminat ödemeye mahkum edilmişti.

En son Kılıçdaroğlu geçtiğimiz nisan ayında ise Yargıtay'ın Kılıçdaroğlu'na verilen tazminat davalarından üçünün bozulduğunu öne sürmüş ve bunun da gerçeği yansıtmadığı ortaya çıkmıştı.

"100 BİN TL TAZMİNAT ÖDEYECEK"

İstanbul Anadolu 15. Asliye Hukuk Mahkemesi, Kılıçdaroğlu'nun Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine tam 100 bin TL tazminat ödemesini hükmetti.

Man Adası iddiasıyla açılan davanın sonucunu sosyal medyadan paylaşan Cumhurbaşkanının avukatı Mustafa Doğan İnal kararı şöyle duyurdu: "Yalancı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Man Adası iftirası davalarından biri daha yerel mahkemede sonuçlandı ve yalan bir kere daha tescil edildi. İstanbul Anadolu 15. Asliye Hukuk Mahkemesi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalan ve iftiraları için Sayın Cumhurbaşkanımız ve ailesine toplam 100 bin tazminat ödenmesine hükmetti."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...