Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Aralık 2014 20:19

Kılıçdaroğlu, 'Mısır'daki darbecilere destek vermedik'

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu'nun, bütçe görüşmelerindeki konuşmasına ilişkin, "Mısır'daki darbecilere hiçbir zaman destek vermedik. Darbeye her zaman karşı çıktık" dedi.

Kılıçdaroğlu, 'Mısır'daki darbecilere destek vermedik'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Kulisi'nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 2015 yılı bütçesinin geneli üzerindeki görüşmeler sırasında yaptığı konuşmayı nasıl değerlendirdiği sorusuna Kılıçdaroğlu, "Değerlendirilecek bir konuşma olsa değerlendireceğim ama değerlendirilecek bir konuşma değil" karşılığını verdi.  Başbakan Davutoğlu'nun konuşması sırasında CHP'yi darbecilikle suçladığının ifade edilmesi üzerine de Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: "Çark etti. Dedi ki 'Siz Mısır'a heyet gönderdiğiniz için, oradaki darbeye destek verdiğiniz için söyledim' dedi. Mısır'daki darbecilere hiçbir zaman destek vermedik. Darbeye her zaman karşı çıktık. Ama o bunun da farkında değil, hiçbir şeyin farkında olmadığı gibi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...