Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 May 2014 15:57

Kılıçdaroğlu Tunceli'de amcasının cenazesine katıldı

Antalya'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren amcasının Tunceli'deki cenazesine katılan Kılıçdaroğlu, törenin ardından taziyeleri kabul etti.

Kılıçdaroğlu Tunceli'de amcasının cenazesine katıldı
kemal kılıçdaroğlu, amcasının cenazesi, tunceli, kılıçdaroğlu'nun amcası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren 75 yaşındaki amcası Arslan Karabulut'un cenaze töreni için Tunceli'ye gitti. Özel uçakla geldiği Elazığ'dan karayoluyla Tunceli'ye geçen Kemal Kılıçdaroğlu, Tunceli Hacı Bektaşı Veli Kültürünü Yayma ve Yardımlaşma Derneği Cemevi önünde, Vali Yardımcısı Kenan Eskin, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, bazı belediye başkanları, partililer ve vatandaşlarca karşılandı. Cemevinde bir süre dinlenen Kılıçdaroğlu, amcası Karabulut için cemevi bahçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
TABUTUN ÜSTÜNE PARA BIRAKTI
Kılıçdaroğlu, cenaze namazının kılınmasının ardından, ölen kişinin ailesine destek olmak amacıyla yörede yaşatılan geleneğe göre, tabutun üstüne bir miktar para bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...