Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Kasım 2019 04:24

Kılıçdaroğlu yeni gündem derdinde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü yazarı Rahmi Turan’nın yalan çıkan “Saray’a bir CHP’li gitti, Erdoğan’la gizli bir görüşme gerçekleştirdi” yazısı için “Okuduğumda doğrudur dedim. Biz bunu gayet iyi biliyoruz. İsim vermek istemiyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu yeni gündem derdinde
kılıçdaroğlu

CHP lideri, tezgâh çökünce de dört gün sonra “Öyle demedim, Okuduğumda doğrudur dedim” diyerek çark etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Eğer yiğitsen ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun? İspat edemiyorsan çek git” restine dün de karşılık veremeyen Kılıçdaroğlu “Bizlere kumpas kuruyorlar, isterseniz Çin Seddi’ni getirin, yıkıp geçeceğiz” sözleriyle gündem değiştirme derdine düştü.
Erdoğan’ın tek işinin “CHP ile uğraşmak” olduğunu söyleyen CHP lideri, konuşmasında yine muğlak ifadeler kullandı, “sözümün arkasındayım” dedi ancak iddiasını güçlendirecek herhangi bir veri de ortaya koyamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...