Tgrt Haber
22 Nisan 2019 17:24

Kılıçdaroğlu'na saldırı soruşturması: Gözaltına alınan 9 kişiden 3'ü serbest bırakıldı

Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırının faillerinden Osman Sarıgün'ün yakalandığı, gözaltına alınan 5 kişinin de ifade işlemlerinin Çubuk'ta sürdüğü duyurulmuştu. Gelen son dakika bilgisine göre, Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sarıgün'ün sorgusu sürüyor. Öte yandan soruşturmada 3 şüphelinin savcılık sorgularının ardından serbest bırakılmalarına karar verildi. Bir şüpheli ise adli kontrol şartı konulması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Kılıçdaroğlu'na saldırı soruşturması: Gözaltına alınan 9 kişiden 3'ü serbest bırakıldı
kılıçdaroğlu,saldırı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırının faillerinden Osman Sarıgün'ün Sivrihisar'da yakalandığı, 5 şüphelinin ifade işlemlerinin de Çubuk İlçe Jandarma Komutanlığında sürdüğü bildirildi.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, dün Ankara'nın Çubuk ilçesinde Kılıçdaroğlu'na yönelik gerçekleşen saldırının faillerinden Osman Sarıgün'ün Sivrihisar'da gözaltına alındığı belirtildi.

Olayla ilgili 5 şüphelinin de İlçe Jandarma Komutanlığında ifade işlemlerinin devam ettiği bildirilen açıklamada, "Olaya karıştıkları iddia edilen diğer şüphelilerin kimlik tespiti ve araştırılması işlemleri de titizlikle yapılmaktadır. Olay çok yönlü olarak tüm ayrıntılarıyla araştırılmaktadır." denildi.

SALDIRGAN İÇİN TUTUKLAMA TALEBİ

Gelen son dakika bilgisine göre, Kılıçdaroğlu'na yumruk atan saldırgan tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sarıgün'nün sorgusunun devam ettiği ifade edildi.

Öte yandan Kılıçdaroğlu'na saldırı soruşturmasında, 3 şüphelinin savcılık sorgularının ardından serbest bırakılmalarına karar verdi. Bir şüpheli ise adli kontrol şartı konulması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.
.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...