Tgrt Haber
23 Ağustos 2016 12:16

Kilis'e 3 roket düştü

Kilis’e Suriye tarafından atılan 3 roket mermisinin düştüğü bildirildi. Sabah da Gaziantep'in Karkamış ilçesine iki roket mermisi düşmüştü

Kilis'e 3 roket düştü
kilis,mermi,roket,

SURİYE'nin IŞİD denetimindeki Bab bölgesinden atılan 3 roket mermisi Kilis kent merkezine düştü. Saat 11.45 sıralarında Suriye'den atılan roket mermileri, Mücahitler Mahallesi'ne düşerek patladı. Patlama ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
TÜM BİRLİKLER ALARMA GEÇTİ
 Suriye'nin Cerablus kentinde terör örgütü IŞİD, YPG ve Özgür Suriye Ordusu arasındaki çatışmalar şiddetlenirken, sınırın Türkiye tarafında ise Gaziantep’in Karkamış ilçesine 10 kilometre uzaklıktaki mahalleye onlarca tank, fırtına obüs, zırhlı personel taşıyıcı ve askeri mühimmat konuşlandırıldı.
 Özgür Suriye Ordusu ve YPG güçlerinin Suriye’nin Cerablus kentinde sıkıştırdığı İŞİD militanları arasında çatışmalar şiddetlenirken, sınırın Türkiye tarafında ise askeri hareketlilik sürüyor. Gaziantep’in Karkamış ilçesine 10 kilometre uzakta bulunan Soylu Mahallesi'nde onlarca tank, obüs ve zırhlı personel taşıyıcı ve askeri mühimmat konuşlandırıldı. Askeri araç ve birliklerin terör örgütü IŞİD üyelerinin sızma ihtimaline karşı hazır bekletildiği öğrenilirken, sızmalara karşı tüm sınır birliklerinin de alarma geçtiği öğrenildi. Öte yandan AFAD ekipleri tarafından da bölgede sahra hastanesi kurulduğu bildirildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...