Tgrt Haber
25 Temmuz 2022 15:59 - Güncelleme : 25 Temmuz 2022 16:12

Bolu'nun ardından Kırıkkale... Aynı aileden 5'i çocuk 14 kişi zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Bolu'da yaşanan zehirlenme vakalarının ardından Kırıkkale'de aralarında çocukların da bulunduğu 14 kişi, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. İlçede mevsimlik işçi olarak çalıştıkları öğrenilen kişilerin hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildikleri öğrenildi.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: Anadolu Ajansı
Bolu'nun ardından Kırıkkale... Aynı aileden 5'i çocuk 14 kişi zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
Bolu,zehirlenme,kapak

Bolu'nun Yuva köyünde meydana gelen zehirlenme vakalarının ardından korkutan bir haber de Kırıkkale'den geldi. Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan ve aralarında aralarında çocukların da bulunduğu aynı aileden 14 kişi, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Karabucak köyünde aynı aileden olduğu öğrenilen 5'i çocuk 14 kişi, karın ağrısı, mide bulantısı ve kusma şikayetiyle ilçedeki Karakeçili Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Hastalar burada ilk müdahalenin ardından zehirlenme şüphesiyle Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ile Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastanedeki tedavileri tamamlanan ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen 14 kişinin taburcu edildiği öğrenildi.

KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA

Öte yandan Çelebi Kaymakamlığı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlçemiz Karabucak köyünde içme suyundan etkilendiklerini belirterek sağlık kuruluşlarımıza başvuran aynı aileden 14 vatandaşımızın yapılan ilk tetkiklerinde, rahatsızlıklarının daha önce hazırlanmış ancak uygun saklama koşullarında saklanmamış gıdaların tüketiminden kaynaklandığı değerlendirilerek tedavilerine başlanılmış ve 14 vatandaşımız tedavilerinin ardından taburcu edilmiştir."

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...