Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Haziran 2015 10:31

Kırşehir'de nişan bozma cinayeti

Kardeşine nişanlandığı kızı vermekten vazgeçen aileyle konuşmaya giden genç, gelin adayının kuzeni tarafından öldürüldü. 8 kişi gözaltına alındı.

Kırşehir'de nişan bozma cinayeti
Kırşehir, cinayet, eğitim,Kırşehir,

Kırşehir'de yaşayan 19 yaşındaki Hakan Küçükbaba, bir süre önce uzaktan akrabaları da olan 18 yaşındaki Tuğçe Çalışkan ile nişanlandı. Ancak çift arasında anlaşmazlık çıkınca, genç kız ve ailesi nişanı bozmaya karar verdi. Bunun üzerine damat adayının 23 yaşındaki ağabeyi Ercan Küçükbaba, önceki gün nişanın bozulmaması için konuşmak üzere Çalışkan ailesinin Kuşdili mahallesindeki evine gitti. 
PALAYLA KARŞILIK VERDİ 
Bir süre sonra taraflar arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Çalışkan ailesi, Hakan Küçükbaba'ya saldırdı. Otomobilindeki palayı alan Küçükbaba, gelin adayının dayısının oğlu Soner Beynamaz'ı başından yaraladı. Bunun üzerine evde bulunan pompalı av tüfeğini alan Soner Beynamaz da Ercan Küçükbaba'yı öldürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, gelin adayı, babası ve dayısının da aralarında bulunduğu 8 kişiyi gözaltına alırken, 2 pompalı tüfek bir tabanca çok sayıda satır ve bıçağa da el koydu. Kavgada yaşamını yitiren evli ve bir çocuk babası Ercan Küçükbaba'nın cesedi otopsi için Ahi Evran Üniversitesi eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...