Tgrt Haber
21 Haziran 2022 16:55 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 17:01

Kız arkadaşının bulunduğu otomobile taş ve sopayla saldırdı: Sen benim 20 yıllık karımsın

Ankara’da park halindeki bir araca taş ve sopalarla saldıran adam, kız arkadaşı olduğu iddia edilen bir kadının içinde bulunduğu arabayı paramparça etti. “Sen beni 20 yıllık karımsın” diye bağıran adamın o anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
otomobil,saldırı,ankara,kadına şiddet

Ankara’da park halindeki aracında duran kadın, taş ve sopalı saldırıya uğradı. Aracın hurdaya döndüğü saldırıda bir kişi yaralanırken saldırganın 'Sen benim 20 yıllık karımsın' diye bağırdığı, aracın içindeki kadının ise 'aramızda nikah mı var' dediği öğrenildi.

Kız arkadaşının bulunduğu otomobile taş ve sopayla saldırdı: Sen benim 20 yıllık karımsın

SALDIRGAN KAÇTI

Battalgazi Mahallesi'nde yaşanan saldırıyı çevredekiler kayıt altına aldı. Aracın içinde olan ve darp edilen şahıs yaralandı. Saldırganın uzaklaşmasından sonra yaralı, ambulans ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kız arkadaşının bulunduğu otomobile taş ve sopayla saldırdı: Sen benim 20 yıllık karımsın

“ARAMIZDA NİKAH MI VAR”

Yaşanan olay sonrasında araç sahibinin komşusu Hali Şen olayla ilgili, “Ben namaz kılıyordum. Sonra bir kalabalık oluştu ve sesler gelmeye başladı. Oğlum yanımda oturuyordu. Hemen balkona çıkıp olayı çekmeye başladık. Biz balkona çıktığımızda elinde 1,5 metrelik sopa olan şahıs ön camı kırmıştı bile. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs, 'Sen benim 20 yıllık karımsın' diyerek bağırmaya başladı ve kadın da 'aramızda nikah mı var' diyerek çığlık atmaya başladı” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...