Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ekim 2014 18:32

Kızılay'dan 100 bin kişiye bayram hediyesi

Türk Kızılayı Merter Şubesi, Kurban Bayramı nedeniyle Türkiye'nin 54 kentindeki ihtiyaç sahibi 100 bin kişiye giysi gönderdi.

Kızılay'dan 100 bin kişiye bayram hediyesi
bayram, türk kızılayı, GÜNCEL haberleri, GÜNCEL,

Türk Kızılayı Merter Şube Başkanı Ercan Tan, yaptığı açıklamada, sadece afetlerde değil her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını belirtti.

Bayram öncesinde ihtiyaç sahiplerine "Yalnız değilsiniz" mesajı göndermek istediklerini aktaran Tan, şöyle devam etti:

"Bu mutlulukta payı olan bağışçılarımıza da teşekkür ediyoruz. Biz İstanbul'da topladığımız binlerce parça giysiyi Türkiye'nin dört bir yanındaki Türk Kızılayı şubeleri aracılığıyla ulaştırdık. Her yaş grubundan kadın, erkek ve çocuk 100 bin kişiye bayramlık giysi hediye ettik. Yardım çalışmalarımız bayramdan sonra da aralıksız sürecek. Geçen aylarda da Bosna'daki sel felaketinde zarar gören afetzedelere, Tel Afer'deki insanlık dramını yaşayan Türkmenlere ve Kızılay kamplarındaki Suriyeli kardeşlerimize binlerce giysi ve çeşitli ihtiyaç malzemeleri ulaştırarak bir nebze de olsa onları sevindirmenin huzurunu yaşıyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...