Tgrt Haber
19 Ocak 2015 13:39

Kızılırmak'da can pazarı, 15 dakika kurtarılmayı bekledi

Sivas'ta seyir halinde giden Buğra Bilal Kova'nın kontrolünden çıkan otomobil, Kızılırmak Nehri'ne uçtu.

Kızılırmak'da can pazarı, 15 dakika kurtarılmayı bekledi
kızılırmak, sivas, Kontrolden çıkan araç Kızılırmaka uçtu, otomobil,

Sivas-Kayseri karayolu Kayseri Caddesi üzerinde meydana gelen kazada Buğra Bilal Kova'nın kullandığı kiralık otomobil, Kızılırmak Köprüsü mevkisinde kontrolden çıkarak 10 metre yükseklikten nehre uçtu. Kazayı görenler durumu hemen polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Irmağa uçan aracın içinden çıkan sürücü Buğra Bilal Kova, yaklaşık 15 dakika otomobilin kapısından tutunarak kurtarılmayı bekledi. Hava sıcaklığının sıfırın altında 10 derece olduğu bölgede, itfaiye ekipleri halat fırlatarak Kova'nın tutunmasını sağladı.
HASTANEYE KALDIRILDI
Suya giren itfaiye ekipleri, sırtlarına aldıkları Buğra Bilal Kova'yı kenara kadar taşıdı. Sedyeye konularak nehir yatağından çıkarılan Kova, daha sonra ambulansa alındı. Soğuk suyun etkisi ile titrediği görülen ve çeşitli yerlerinden yaralanan Buğra Bilal Kova, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Kova'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Sürücünün hava alanına yetişmek için sürat yaptığı, bu sıradaki dikkatsizliği sonucu nehre uçtuğu ileri sürülürken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...