Tgrt Haber
19 Haziran 2022 16:24 - Güncelleme : 19 Haziran 2022 17:04

Anne kız aynı kaderi paylaştı: Önce kızı, sonra kendisi cinayete kurban gitti

Adana'da geçen sene 27 yaşındaki kızı sevgilisi tarafından öldürülen Hatice Barış da cinayete kurban gitti. Bahçe işleri için eski eşinin evine giden Barış, burada tartıştığı kayınbabası tarafından pompalı tüfekle vuruldu. 45 yaşındaki kadın olay yerinde can verdi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Anne kız aynı kaderi paylaştı: Önce kızı, sonra kendisi cinayete kurban gitti
anne,cinayet,Adana

Adana'da yaşayan anne ile kızı aynı kaderi paylaştı. Anne kız, bir yıl arayla cinayete kurban gidip hayata gözlerini yumdu. 

KIZI SEVGİLİ KURBANI OLMUŞTU

Kozan ilçesinde geçen yılın mayıs ayında 100 metre arayla öldürülmüş halde bulunan Tuğçe Duman (27) ile dayısının beraber olduğu Melek Elşemo'nun (24) cinayet şüphelisi Furkan A. (22) ve Murat A. olaydan sonra gözaltına alınıp tutuklanmıştı.

Tuğçe Duman'ın annesi Hatice Barış (45), ağabeyinin dini nikahlı eşi Melek Elşemo ile kızını, Tuğçe'nin sevgilisi F.A.'nın öldürdüğünü ileri sürmüştü. 2 kadının cinayet davası sürerken, anne Hatice Barış da bugün cinayete kurban gitti.

ESKİ EŞİNİN EVİNE GİTTİ, SAĞ ÇIKAMADI

Kozan'da yaşayan Hatice Barış, 3 gün önce bahçe işleri için Saimbeyli ilçesine bağlı Çeralan Mahallesindeki eski kocasının evine geldi. Hatice Barış, bahçe işleriyle ilgilenirken yanına eski kayınbabası Mustafa K. (76) geldi. İddiaya göre, aralarında çıkan tartışma sonrası Mustafa K, eski gelini Hatice Barış'ı ruhsatsız av tüfeği ile arkasından tek el ateş ederek boynundan vurdu. Barış olay yerinde hayatını kaybetti.

Hatice Barış'ın cansız bedeni otopsi için Saimbeyli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, saldırıdan sonra evine giden Mustafa K. jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...