Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ocak 2022 09:43

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, TGRT Haber'de konuştu: Türkiye'ye teşekkür ederiz

Kıbrıs açıklarında meydana gelen 6.4 büyüklüğündeki depren korkuttu. Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, TGRT Haber’de deprem sonrası adadaki son durumu paylaştı. Herhangi bir can ve mal kaybı olmadığını belirten Tatar, Türkiye'ye teşekkür etti.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, TGRT Haber'de konuştu: Türkiye'ye teşekkür ederiz
KKTC&tt2;de deprem,Akdeniz&tt2;de deprem,Ersin Tatar

Akdeniz'de Kıbrıs açıklarında gece saatlerinde meydana gelen 6.4 büyüklüğündeki deprem yürekleri ağıza getirdi. Şiddetli deprem Mersin, Antalya, Adana, Konya ve birçok ilden hissedildi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, TGRT Haber’de Cem Küçük ile Günaydın Türkiye Programına telefonla bağlanarak adadaki son durum hakkında bilgi verdi. 

TÜRKİYE’YE TEŞEKKÜR EDERİZ 

Adada herhangi bir can ve mal kaybı meydana gelmediğini belirten Cumhurbaşkanı Tatar, “Pek çok vatandaşımız tarafından deprem hissedildi. Bu depremi hafif atlatmış bulunmaktayız. Halkımıza geçmiş olsun. Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığımızın ada genelinde yaptığı araştırmalarda herhangi bir hasar tespiti yapılmadı. Bu durum bizi çok memnun etti” dedi. Tatar, Türkiye Cumhuriyeti’nin deprem ile ilgili olarak hemen hareket geçtiğini belirterek “Türkiye Cumhuriyeti’nden yakın ilgi alaka gördük. AFAD Başkanı, Sivili Savunma Teşkilatı Başkanımızı arayarak herhangi bir yardıma ihtiyacımızın olup olmadığını sorumuş. Türkiye’nin meseleye yakınlık göstermesi bizi memnu etti. Türkiye Cumhuriyetine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...