Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Şubat 2018 03:59

KKTC’de Nijeryalı genç darp edilerek öldürüldü

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC), bir gölette ölü bulunan Nijerya uyruklu Kennedy Taomwabwa’nın darp edilerek öldürüldüğü açıklandı.

KKTC’de Nijeryalı genç darp edilerek öldürüldü
KKTC,genç darp edildi,öldürüldü

Gazimağusa ilçesindeki Çanakkale Gölet’inde Nijerya uyruklu 28 yaşındaki Kennedy Taomwabwa ölü bulunmuştu. Polisten tarafından yapılan açıklamada Taomwabwa’nın ölüm nedeninin otopsi sonucuna göre “darbelere bağlı beyin kanaması” olduğu açıklandı. Cinayetle ilgili olarak 16 yaşındaki genç kız B.Ç., 18 yaşındaki O.K. ile 22 yaşındaki Z.K.’nin mahkemeye çıkarılarak tutuklandığı, 4 kişinin de arandığı belirtildi.


Bir grup Afrika kökenli öğrenci ise bugün öğle saatlerinde cinayeti protesto eden eylem yaptı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı eylemde öğrencilerin okul idaresinden, cinayet zanlılarının deşifre edilmesini talep ettiği öğrenildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...