Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Temmuz 2022 14:22 - Güncelleme : 29 Temmuz 2022 14:27

Komşuları öldü sandı, yürüyerek yanlarına geldi

Aydın’da yaşlı kadından haber alamayan komşuları endişeye kapıldı. Komşular durumu polis ekiplerine bildirirken eve kontrole gelen ekipler tam eve girdikleri sırada yaşlı kadın sokağın başından tek başına yürüyerek geldi. Komşuları yaşlı kadını görünce sevinç gözyaşı dökerken 75 yaşındaki Aynur İlhan’ın koronavirüs aşısı olmak için evden çıktığını ve oradan da ihtiyaçlarını almak için çarşıya gittiği öğrenildi. 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Komşuları öldü sandı, yürüyerek yanlarına geldi
aydın,kayıp

Aydın’ın Efeler ilçesinde 75 yaşındaki Aynur İlhan’dan bir süredir haber alamayan komşuları durumu ekiplere bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yaşlı kadının evinin açık olan balkon kapısından içeriye girmek için çalışma başlattı.

YAŞLI KADIN İÇERİYE GİRDİ

Polis ve Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri balkondan evinin içerisine girdi. Yapılan kontrollerde evin boş olduğu ve yaşlı kadının evde olmadığı anlaşıldı.

SOKAĞIN BAŞINDA GELDİ

Bu sırada birden sokağın başında beliren İlhan'ı gören komşuları sevinç gözyaşlarına boğuldu. Yaşlı kadına sarılıp uzun süre gözyaşı döken komşuları, "Biz Aynur teyzeyi çok seviyoruz. O bizim ablamız, annemiz gibi. Her gün gerek balkondan gerekse evlerimize gelip gider sohbet eder yalnız bırakmayız. Bugün kendisine ulaşamadık. Cep telefonunu da evde unutmuş. Aradığımızda telefon sesinin içerden gelmesi ve kapının açılmaması bizi çok korkuttu. Biz de ekiplere haber verdik. Çok şükür bir şey olmaması bizi çok sevindirdi. Allah uzun ömürler nasip etsin" ifadelerini kullandı.

AŞI OLMAK İÇİN EVDEN ÇIKMIŞ

Sokağa girdiğinde evinin önünde gördüğü kalabalığa anlam veremeyen ve panikleyen Aynur İlhan da, "Koronavirüs aşısı olmak için sağlık ocağına gitmiştim. Oradan da ihtiyaçlarım için çarşıya çıktım. Zaman çabuk geçmiş anlamadım" dedi.

Komşuları öldü sandı, yürüyerek yanlarına geldi

Komşuları öldü sandı, yürüyerek yanlarına geldi

Komşuları öldü sandı, yürüyerek yanlarına geldi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...