Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Haziran 2015 16:46

Komşusunun 15 yaşındaki kızıyla ortadan kayboldu

Adana’da 2 çocuk annesi 32 yaşındaki Güler Türkmen ile komşusunun kızı 15 yaşındaki E.G., birlikte ortadan kayboldu.

Komşusunun 15 yaşındaki kızıyla ortadan kayboldu
Adana,Tokat, kadın, kaybolan kadın, kaçan kadın, komşu,

Merkez Seyhan İlçesi’nin Koza Mahallesi’nde oturan 2 çocuk annesi Güler Türkmen, 22 Haziran’da kızı 6 yaşındaki Hatice Billur ile oğlu 4 yaşındaki Eray’ı evde tek başına bıraktı. Yanına 2 valiz alan genç kadın, çocuklarının üzerine kapıyı kilitleyip, anahtarı da  pencerenin dışına bırakıp gitti. iddiaya göre Güler Türkmen kaçarken, komşusunun ortaokulu yeni bitiren kızı E.G.’yi de birlikte götürdü. Evde uzun süre yalnız kaldıkları için acıkıp ağlamaya başlayan çocukların sesini duyan komşular, yardıma koşunca olay ortaya çıktı. Güler Türkmen’in evini terk edip giderken karşı komşusu 40 yaşındaki Elif G.’nin kızı E.G.’yi de yanında götürdüğü anlaşıldı.
’GELMESİN İSTEMİYORUM’
Güler Türkmen’in taşeron şirkette işçi olarak çalışan eşi Serkan Türkmen ile E.G.’nin babası Halim G., polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Halim G., Çocuk Şube Müdürlüğü’ne ifade verip kızının bulunmasını istedi. Serkan Türkmen, eşi ile görücü usulüyle 7 yıl önce evlendiğini ve bu güne kadar aralarında bir problem olmadığını söyledi. Serkan Türkmen, "Ben engelli halimle işe gidip geliyorum. Tek derdim, onun isteklerini karşılayabilmekti. Evden gitmesini gerektirecek bir sebep yoktu. Madem gitti, geri gelmesin. Ama komşumun kızından ne istedi, onu göndersin. Başka bir şey istemiyorum" diye konuştu.
Ortaokulu bu yıl bitiren E.G.’nin lokanta işleken babası Halim G., kızı ile Güler Türkmen’in arkadaşlık yapmasını hiç istemediğini, bu yüzden sürekli tartıştıklarını söyledi. Olay günü de anne Elif G. ile kızı arasında tartışma yaşandığını dile getiren Halim G. şöyle dedi: "Mahallede, Güler’in sürekli erkeklerle görüştüğü yönünde dedikodular dolaşıyordu. Bu yüzden de kızımın onunla görüşmesini istemiyordum. Kızım annesine Güler ile semt pazarına gideceğini söylemiş. Annesi de izin vermemiş. Anne kız tartışmışlar, hatta bir kaç tokat vurmuş. Eşim komşuya geçmiş, geri döndüğünde kızımızın evde olmadığını anlamış."
SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDE İZİNİ BULDU
Cep telefonu kullanmayan E.G.’yi aramak için sosyal paylaşım sitelerini, internet kafeleri ve semt pazarlarını bile arayan Halim G., kızının birlikte gittiği Güler Türkmen’in izini sosyal paylaşım sitesinde buldu. İki farklı profil kullanan Güler Türkmen’in sayfasındaki arkadaşlarını, paylaşımlarını tek tek inceleyen Halim G., kızının da gizli bir profilin sahibi olduğunu öğrendi. E.G.’nin kaybolduğu günden beri gözlerindeki yaşın kurumadığını dile getiren baba Halim G., "Sosyal paylaşım sitelerinden kızıma mesaj gönderdim ama henüz yanıt alamadık. Her neredeysen, ne yapıyorsan. Sesimi duyuyorsan geri dön. Annen, kardeşlerin perişan oldu. Yetkililere de sesleniyorum, artık bulun. Kızımı bulun" diyerek gözyaşı döktü.
Kızını bulabilmek için mahalledeki terk edilmiş gecekondulara kadar dolaşan anne Elif G. arama çalışmaları sırasında ayağını da incitti. Sargılı ayağıyla yatarken gözyaşı döken Elif G., "Ellerim kırılsaydı da sana vurmasaydım. Yavrum, perişan olduk. Evine dön" diye seslendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...