Tgrt Haber
01 Aralık 2021 11:14

Komşusunun yardımına gitti, lodos savurdu: Tabela ile uçtu

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli lodosta komşusunun düşen tabelasını kaldırmak isteyen bir vatandaş, tabela ile metrelerce havaya uçtu. O anlar işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Komşusunun yardımına gitti, lodos savurdu: Tabela ile uçtu
İstanbul,Lodos,Fırtına

Geçtiğimiz Pazartesi günü yaşanan şiddetli lodos ve fırtınaya ait çarpıcı yeni görüntüler ortaya çıktı.  Esenyurt'ta komşusunun fırtınada tabelasının uçtuğunu gören vatandaş, yardım etmek istedi.

İki kişinin tabelayı kaldırmak için mücadele ettiği o anlarda şiddetli bir rüzgarın esmesiyle yardıma giden vatandaşlardan biri tabela ile birlikte uçtu. Rüzgarın etkisiyle metrelerce uçan adama şans eseri hiçbir şey olmazken, güçlükle geri dükkana girdi. Yaşanan o anlar ise çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

ÖLÜMDEN SANİYELERLE KURTULDU

Başka görüntü ise bir iş yerinde çalışan işçiler kuvvetli rüzgar nedeniyle işi durdurup imalathaneden çıktılar. Bu olaydan saniyeler sonra şiddetli rüzgara dayanamayan cam cephe çökerek iş yerine girdi. Yaşanan olayda yaralanan olmazken, çalışanlar ölümden son anda kurtuldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...