Tgrt Haber
11 Nisan 2015 01:52

Komutan firarı engellemek için bakın ne yaptı

Tedavi için götürüldüğü diş kliniğinin 3. katından firar girişiminde bulunan hükümlüyü yakalamak için devriye komutanı peşinden atladı.

Komutan firarı engellemek için bakın ne yaptı
komutan, firar,

Ankara İl Jandarma Komutanlığına bağlı Sincan Cezaevi Jandarma Tabur Komutanlığınca, cinayet ve çeşitli suçlardan 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası bulunan hükümlü H.Ö. (34), diş tedavisi için Altındağ'daki bir ağız ve diş sağlığı merkezine sevk edildi. Kelepçesiz tedavi isteyen doktorun iyi niyetini suistimal eden hükümlü H.Ö, merkezin 3. katında bulunan kliniğin penceresinden atladı. Doktorun kapısı önünde bekleyen ve kaçma girişimini fark eden devriye komutanı da H.Ö'yü yakalamak için peşinden atladı. Havaya da iki el ateş eden devriye komutanı, hükümlünün kaçma girişimini merkezin arka bahçesinde önledi. Alınan bilgiye göre, H.Ö. ile devriye komutanı, olayda hafif yaralandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...