Tgrt Haber
30 Temmuz 2021 21:10

Konya'da alacak verecek cinayeti! Şüpheli tutuklandı

Konya'da alacak verecek meselesi yüzünden yaşanan tartışmada kan döküldü. Veysel Yiğit isimki kişi, 170 bin liralık alacağını tahsil etmek üzere evine gittiği Bayram T. tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Konya'da alacak verecek cinayeti! Şüpheli tutuklandı
konya,,cinayet,

Konya'da korkunç bir cinayet işlendi. Selçuklu ilçesine bağlı Kosova Mahallesi'nde gece saat 01.00 sıralarında yaşanan olayın alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı öğrenildi.

ALACAKLIYA KURŞUN YAĞDIRDI

Edinilen bilgilere göre; 34 yaşındaki Veysel Yiğit, 170 bin TL'lik alacağını tahsil etmek için arkadaşları Osman Ç. (48) ve Kamuran K. (38) ile beraber Bayram T.’nin (36) evine geldi. Burada bir süre konuşan iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyünce Bayram T., elindeki silahıyla Veysel Yiğit’i karnından vurdu. Arkadaşlarını kanlar içinde gören Osman Ç. ve Kamuran K., saldırgan Bayram T.’yi darp etti. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı halde ambulansla hastaneye kaldırılan Veysel Yiğit, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

KATİL TUTUKLANDI

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayet zanlısı Bayram T. ile onu darp eden Osman Ç. ve Kamuran K.'yı gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 zanlı adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Başsavcılığınca “kasten öldürme” suçundan tutuklama talebi ile Konya Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edilen Bayram T. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Bayram T.’yi olay yerinde darp eden Osman Ç. ve Kamuran K'nin ise serbest bırakıldığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...