Tgrt Haber
05 Ocak 2022 11:07

Konya’da uyuşturucu operasyonu! LPG tankına zulaladılar

Konya’da Narkotik polisinin düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında 8 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda LPG tankına zulalanmış 175 parça halinde 11 kilo 860 gram esrar maddesi bulundu.

Konya’da uyuşturucu operasyonu! LPG tankına zulaladılar
Konya,LPG,uyuşturucu operasyonu

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü büyük bir uyuşturucu operasyonuna imza attı. Ekiplerin yaptığı yoğun çalışmalar ve teknik takip sonrasında Konya’ya uyuşturucu getirileceği bilgisine ulaşıldı. Takibe alınan otomobil ekipler tarafından durdurularak araçta hassas burunlu narkotik köpeğiyle arama yapıldı. Aramada aracın LPG tankına zulalanmış 175 parça halinde 11 kilo 860 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Araçta bulunan ve karı koca oldukları tespit edilen 2 kişi gözaltına alındığı belirtildi. Narkotik ekiplerince sokak satıcılarına yönelik yapılan detaylı çalışmalar neticesinde merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesinde 1 şahsın yapılan üst aramasında 0,7 gram eroin maddesi ele geçirildi.

14 UYUŞTURUCU HAP

Şahsın uyuşturucu maddeyi satın aldığı adreste yapılan aramada ise 14 adet uyuşturucu hap maddesi ve suç unsuru 100 TL bulundu. Polisin, Tatlıcak ve Doğanlar Mahallesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen 2 farklı adreste yaptığı aramada ise bir miktar eroin, 146 gram sentetik uyuşturucu madde, 4 adet uyuşturucu hap, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 8 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü operasyonlarda, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve kullanmak suçlarından 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...