Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Temmuz 2022 21:21 - Güncelleme : 03 Temmuz 2022 21:33

Konya'da facia gibi kaza! İki otomobil çarpıştı: 5 ölü, 4 yaralı

Konya'da iki otomobilin karıştığı kazada, 5 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Konya'da facia gibi kaza! İki otomobil çarpıştı: 5 ölü, 4 yaralı
Konya,Kaza

Konya’da Isparta yolu üzerinde meydana gelen kazada, D.Ç. idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeritten gelen, K.A. idaresindeki otomobil ile çarpıştı.

Kazayı gören vatandaşların kazayı ihbar etmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik tedbirleri alırken, sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı.

ARAÇLAR HURDAYA DÖNDÜ

İtfaiye ekipleri de hurdaya dönen araçlarda sıkışan yaralıları kurtarma çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin olay yerinde yaptığı kontrollerde, 06 plakalı otomobilde bulunan Muammer Tan, Veli Büyükaydın, Sait Belgemen, Şeval Karabulut ve Nisa Nur Karabulut'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Konya'da facia gibi kaza! İki otomobil çarpıştı: 5 ölü, 4 yaralı

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada aynı araçta bulunan D.Ç. ve A.B. ile 35 plakalı araçta bulunan K.A. ve E.C.A. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Konya Şehir ve Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Cenazeler ise otopsi yapılmak üzere Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...