Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 May 2015 13:48

Konya'da korkutan gelişme

Konya'nın Karapınar ilçesindeki tarlada 10 metre çapında ve yaklaşık 70 metre derinliğinde obruk ortaya çıktı. Tarla sahibi Biltekin, 'Büyük gürültüyle tarla çökmüş. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Tedirginlik ve korku içinde yaşıyoruz' dedi.

Konya'da korkutan gelişme
Konya, Karapınar, obruk,

Konya'nın Karapınar ilçesinde 10 metre çapında ve yaklaşık 70 metre derinliğinde obruk oluştu. İlçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Güllükuyu mevkisindeki silajlık mısır ekili tarlada ortaya çıkan obruk, çevredekileri tedirgin etti.
Söz konusu tarlanın sahibi Mehmet Biltekin, tarlasında obruk oluştuğunu kendisine komşularının haber verdiğini söyledi.
"Büyük gürültüyle tarla çökmüş. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Tedirginlik ve korku içinde yaşıyoruz" diyen Biltekin, tarlada kimsenin bulunmamasının faciayı önlediğini anlattı.
Biltekin, obruğun 10 metre çapında ve yaklaşık 70 metre derinliğinde olduğunu dile getirdi.
Aynı mevkideki tarlanın sahibi Muhammet Ardıç da bir gün önce çöküntü olmayan tarlada ertesi gün obruğun ortaya çıktığını fark ettiklerini belirtti.
Ardıç, "Yoldan geçerken obruğu gördük. Allah'tan üzerinden geçerken çöküp de içine düşmedik" dedi.
Yüzün üzerinde irili ufaklı obruğun bulunduğu Karapınar'daki Çayırçukuru mevkisinde 20 Ocak'ta 3 metrekare çapında ve 10 metre derinliğinde obruk oluşmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...