Tgrt Haber
31 Temmuz 2021 23:00

Konya’daki katliamın görüntüleri ortaya çıktı

Konya’nın Meram ilçesinde meydana gelen olayda aynı aileden 7 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı

Konya’daki katliamın görüntüleri ortaya çıktı
Konya,Katliam,,silahlı saldırı,

TGRT HABER  

Konya’nın Meram ilçesi Hasanköy Caddesi Özşahin Sokak’taki bir ebde meydana gelen olayda eve giren silahlı kişiler evde bulunan 7 kişiyi silahla öldürdü. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahıslar daha sonra evi de ateşe vererek olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürülürken yaşanan katliam gözler önüne serildi. 

SALDIRGAN HUSUMETLİ KOMŞU ÇIKTI

Evde çıkan yangın söndürülürken ev içinde silahla vurularak öldürülmüş olarak Yaşar Dedeoğlu, Barış Dedeoğlu, Serpil Dedeoğlu, Serap Dedeoğlu, İpek Dedeoğlu, Metin Dedeoğlu ve Sibel Dedeoğlu'nun cesetleri bulundu. Dedeoğlu ailesine saldırıyı daha önce aralarında husumet bulunan komşuları tarafından yapıldığı öğrenildi.

DEHŞETİN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan yedi kişinin öldüğü olayın görüntüleri ortaya çıktı. Dedeoğlu ailesinin evinin bahçesinde aile üyelerinden 6’sı yerde biri sandalyede otururken, kendisi de sandalyede oturan fail M.A., kısa bir konuşmanın ardından poşetin içindeki silahını çekiyor ve ayaklanıyor. Dedeoğlu ailesi bir süre daha yerde oturmaya devam ediyor. Aile üyeleri ayaklanıp silahlı saldırganı etkisiz hale getirmeye çalışırken, fail M.A.’nın aile üyelerini silahıyla vurduğu görülüyor.

13 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili saldırganın ailesinden de 3 kişinin gözaltına alındığını ve gözaltı sayısının 13’e yükseldiğini açıkladı.Yapılan açıklamada, “Konya ili Meram ilçesinde 30.07.2021 günü 7 vatandaşımızın hayatını kaybettiği olay ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızın 31.07.2021 tarih ve 2021/38 sayılı basın açıklamasında olay ile ilgisi olduğu düşünülen 10 kişinin gözaltına alındığı bildirilmiş olup; yürütülen soruşturmada gelinen aşamada, halen firari olan şüphelinin ailesinden 3 kişinin de gözaltına alınması ile toplam gözaltı sayısı 13 kişi oldu” denildi.

Konya’daki katliamın görüntüleri ortaya çıktı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...