Tgrt Haber
19 May 2022 12:05 - Güncelleme : 19 May 2022 12:12

Köpeğe alkolle işkence edip, marifetmiş gibi sosyal medyadan paylaştılar: Tepkiler çığ gibi büyüdü

Bursa’da bir köpeğe alkol ile işkence eden 3 kişi o anları kaydedip, marifetmiş gibi sosyal medya hesaplarından paylaştılar. İnsanlık dışı görüntülere tepkiler çığ gibi büyürken, gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Bursa,Köpek,İşkence

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yaşayan 3 genç arkadaş, evlerinin bahçesinde alkol almaya başladılar. Alkolün etkisiyle kendilerini kaybeden gençler, sahibi oldukları köpeğin ağzını zorla açarak alkol döktüler.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Gençler, köpeğe defalarca uyguladığı işkence anlarını bir de marifetmiş gibi kameraya çektiler. Görüntüleri sonra sosyal medya hesabından paylaşan gençlere tepkiler çığ gibi büyüdü. Çoğu sosyal medya kullanıcısı gençlerin bu skandal hareketlerine ‘insanlık dışı’ şeklinde yorum yaptı.

SERBEST BIRAKILDILAR

Görüntülerden sonra harekete geçen ekipler, 3 arkadaşı gözaltına aldı. 3 genç ifadelerinde, 'Eğlence amaçlı yapıyorduk. İşkence etme niyetimiz yoktu. Görüntüyü paylaştıktan sonra hemen kaldırdık. Çok pişmanız' dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...