Tgrt Haber
08 Temmuz 2022 09:46 - Güncelleme : 08 Temmuz 2022 09:49

Köpeğe çarpmamak için fren yaptı! Ataşehir'de İETT otobüsleri birbirine girdi

Ataşehir'de seyir halindeki İETT otobüsü, köpeğe çarpmamak ani fren yapınca arkadan gelen başka bir İETT aracıyla birbirine girdi. Yaşanan kazada 1 yolcu hafif şekilde yaralandı.

Köpeğe çarpmamak için fren yaptı! Ataşehir'de İETT otobüsleri birbirine girdi
iett,çarpışma,ataşehir

Ataşehir'de Ferhatpaşa mahallesi Üsküdar Caddesi’nde seyir halindeki İETT otobüsü iddiaya göre, köpeğe çarpmamak için ani fren yaptı. Ani frenin ardından arkadan gelen başka bir İETT otobüsünün sürücüsü N.T., kontrolünü kaybedip öndeki İETT otobüsüne arkadan çarptı.

Yaşanan akzada bir yolcu hafif yaralanırken kazayı gören vatandaşlar, polis ve ambulans ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine gelirken hafif yaralanan yolcu ise tedbir amaçlı hastaneye kaldırdı. Polis kaza ile ilgili çalışma başlatırken şerit kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Öte yandan, hastaneye kaldırılan yolcunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

'YARALANAN YOLCUNUN DURUMU İYİ'

Olay tanıklarından Zeynel Abidin Yılmaz, “Öndeki araç durağa yanaşmak isterken aniden önüne köpek çıkıyor. Köpeğe çarpmamak için ani fren yapıyor. Arkadan otobüs de duramayıp öndeki otobüse vuruyor. 1 yolcu hafif yaralandı. Tedbir amaçlı hastaneye götürüldü, durumu iyi” dedi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...