Tgrt Haber
13 Şubat 2014 22:51

Köpek katledenlere 20 bin TL ceza

Uşak Organize Sanayi Bölgesinde sokak köpeklerinin öldürülüp gömüldüğü ihbarını değerlendiren ekipler, faillere 19 bin 272 TL para cezası kesti

Köpek katledenlere 20 bin TL ceza
uşak,köpek katliamı,doğa koruma milli parklar,ceza,ihbar,

Bir ihbarı değerlendiren Doğa Koruma Milli Parklar görevlileri sokak köpeklerini katledenlere 19 bin 272TL para cezası kesti. Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Nebahat Avcu'nun verdiği dilekçe ile harekete geçen Uşak Şube Müdürlüğü ekipleri, Uşak Organize Sanayi Bölgesinde sokak köpeklerinin öldürülmesi araştırmaya başladı. Olay yerinde ve çevrede bölgede yapılan araştırma ve kamera kayıtları incelemesinde tepit edilen yerlerde yapılan kazı çalışmalarında, toprağa gömülü halde 22 adet sokak köpeği. Olaya ilişkin inceleme ve araştırma sonucunda sorumluları belirlenip yakalanan kişiye, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunun 6. Maddesini ihlalden, Uşak Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'nce 19.272  TL  para cezası uygulandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...