Tgrt Haber
10 Haziran 2014 15:05

Köprüdeki yangın söndürüldü, trafik normale döndü

FSM Köprüsü'nde meydana gelen jeneratörün yangını sonucu trafik felç olmuştu. Son alınan bilgiye göre köprüdeki yangın söndürüldü, trafik normale döndü.

Köprüdeki yangın söndürüldü, trafik normale döndü
fsm, fsm de yangın, köprüde yangın, trafik, boğaz, haber, son dakika,

FSM Köprüsü'nde yapılan onarım çalışma sırasında bir jeneratörün yanması nedeniyle köprü trafiğinde yoğunluk yaşandı.Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde yapılan onarım çalışma sırasında bir jeneratörün yanması nedeniyle köprü trafiğinde yoğunluk yaşandı.Alınan bilgiye göre, köprünün Kavacık ayağında bulunan bir jeneratörde, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.Yangın nedeniyle bir süre Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçiş trafiğe kapatılırken, daha sonra kontrollü geçiş sağlandı.Yangına müdahale etmek ve ihbar üzerine olay yerine ulaşmak isteyen itfaiye ekipleri, trafik nedeniyle güçlük yaşadı. Yanan jeneratör itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürüldü.Yangın söndürülmesi sonrası köprü trafiği normale döndü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...