Tgrt Haber
23 Ağustos 2016 12:37

Korkusu canına mal oldu

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde yaptığı trafik kazası sonrası korkarak kaçan ve günlerdir haber alınamayan 15 yaşındaki İsmail Ç.'in cansız bedeni boş bir binada asılı halde bulundu.

Korkusu canına mal oldu
manisa,40 ağaç,

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonrası İsmail Ç.’in günler önce hayatını kaybettiği anlaşıldı. İtfaiye ekipleri tarafından asılı olduğu yerden indirilen İsmail Ç.’in cansız bedeni otopsi için İzmir’e Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
 Olay yeri inceleme ekipleri ve Kırkağaç Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre Tuncer de olay yerinde incelemelerde bulundu.
İsmail Ç.'i tavanda asılı halde gören acılı aile ise sinir krizleri geçirdi. 15 yaşındaki İsmail Ç’i tavanda asılı olarak bulan komşusu Hüseyin Atak ise, “Sabah evimizin civarlarında bir koku vardı. Bende o binaya girdim ve İsmail’i tavanda asılı olarak gördüm. Hemen polisi aradım” dedi.
 Edinilen bilgiye göre İsmail Ç.’in bir hafta önce yaptığı kazada otomobili babasından gizlice aldığı ve kaza sonrası babasının kızması üzerine korkup kaçtığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...