Tgrt Haber
08 Nisan 2014 20:55

Korkutan yangın uzun uğraşlar sonucu söndürülebildi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan bir fabrikada çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasının ardından kontrol altına alındı.

Korkutan yangın uzun uğraşlar sonucu söndürülebildi
kocaeli, gebze, yangın, itfaiye, Yangın haberleri, Yangın,

Edinilen bilgiye göre, Sırasöğütler Mahallesi Çelikoğlu Caddesi üzerinde bir fabrikanın bahçesinde bulunan palet atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Hızla büyüyen yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Gebze bölgesindeki itfaiye ekipleri yangına müdahale konusunda yetersiz kalınca çevre ilçelerden ve Tuzla'dan da destek istendi. Yan tarafta bulunan hurda deposuna da sıçrayan yangını söndürmek için itfaiye ekipleri yoğun çaba harcadı. Polis ekipleri alan çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasının yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucu palet atölyesi ve hurda deposu kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...