Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Nisan 2021 23:02

Kovid-19 aşısı sahur vaktine kadar devam ediyor

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, sahura kadar yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının yapıldığı bildirildi.

Kovid-19 aşısı sahur vaktine kadar devam ediyor
Erzincan,koronavirüs,,aşı,

Ramazan ayı dolayısıyla aşı olmayı iftar sonrasına bırakan vatandaşlar için kentte sahur saatine kadar aşı yapılıyor.

Erzincan Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte Kovid-19 aşısının, 14 Ocak'ta yapılmaya başlandığını anımsatarak, "Yaklaşık 3 aylık sürede 64 bin 960 doz aşı yapıldı, 25 bin kişiye ise ikinci doz aşı uygulandı." dedi.

Salgınla mücadelede en önemli silahın aşı olduğunu vurgulayan Hirik, şunları kaydetti:

"Bu tanımlanan grupların bir an önce aşı olması konusunda telkinlerimiz ve ısrarlarımız var. Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 10 aşı polikliniğimiz sahura kadar açık. E-nabızdan ve 182'den randevu alan, aşısı tanımlanmış kişiler, başvurarak aşılarını olabilir. Sahura kadar bu hizmeti sunuyoruz."

Aşı yaptırmaya gelen Doğan Karadağ da sahura kadar aşı yapılmasından memnun olduklarını dile getirerek, ilgililere teşekkür etti.

Kovid-19 aşısı sahur vaktine kadar devam ediyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...