Tgrt Haber
02 Nisan 2016 14:16

Koyun hırsızları bu köye dadandı

Bursa’da hırsızların iki gün arayla girdikleri bir köyde, toplam 60 koyun çalındı.

Koyun hırsızları bu köye dadandı
bursa, koyun, Koyun hırsızları

Edinilen bilgiye göre, Nilüfer İlçesi'ne bağlı Demirci Köyü'nde 30 koyunun çalındığı hırsızlık olayı sebebiyle Feyzullah Salın isimli vatandaş, kendi koyunlarının da çalınmaması için gece nöbet tuttu. Saat 04.00’e kadar 72 küçükbaş hayvanının bulunduğu ağılda bekleyen Salın, daha sonra dinlenmek için evine gitti. Salın’ın evine gitmesini fırsat bilen hırsızlar, ağılın demir kilidini kırarak koyunları dışarı çıkardı. Hayvanların ses çıkarmamaları sebebiyle boyunlarındaki çanları çıkaran hırsızlar, daha sonra hayvanları tarlaya taşıdı. 
SES ÇIKARMAMALARI İÇİN ÇANLARI ÇIKARDILAR 
Yanlarında getirdikleri kamyonete 72 koyundan 29’unu sığdıran şahıslar, diğer hayvanları ise dışarıda bıraktı. Sabah saatlerinde ağıla gelen ve kapı kilidinin kırık olduğunu gören 56 yaşındaki Feyzullah Salın ise koyunlarının çalındığını gördü. Durumu polis ekiplerine bildiren Salın, gece 04.00’e kadar nöbet tuttuğunu belirterek, “Veysel arkadaşımın koyunlarının çalındığını söylediler ve beni uyardılar. İki akşamdır nöbet tutuyorum. 04.00’ten sonra bir şey olmaz diye gittim. Ben ayrıldıktan sonra bu olay oluyor. Kapının kilidini kırmışlar, koyunların çanlarını bile kesmişler. 72 taneydi toplamda. 9 tane koyun, 20 tane dişili erkekli kuzu eksik. Tahminimce hayvanları traktöre yüklemişler. Traktör lastiğinin izleri var. Satmaya kalksanız 10 bin lira ediyor” dedi.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...