Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ağustos 2020 23:13 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 19:07

Kozan’da yangına müdahale sürüyor

Adana’nın Kozan ilçesinde dün öğlen saatlerinde başlayan ve yaklaşık 36 saattir süren orman yangınına müdahale sürüyor. Havanın kararması ile havadan müdahale dururken, yaklaşık bin orman işçisi karadan yangına müdahale ediyor.

Kozan’da yangına müdahale sürüyor
adana,,kozan,,orman yangını,

Kozan ilçesine bağlı Kuyubeli Mahallesi'nde yaklaşık 36 saattir süren orman yangını birçok noktadan müdahale ile kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Yaklaşık bin orman yangın işçisi, 200 arazöz ile yangına müdahale ediyor. Havanın kararması ile birlikte havadan helikopter ve uçak müdahalesi dururken, ekipler karadan müdahaleyi sürüdürüyor.



Yangın üzerine bölgeye gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Julide Sarıeroğlu, Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, MHP İlçe Başkanı Nihat Atlı ve sivil toplum kuruluş temsilcileri bölgedeki söndürme çalışmalarını yakından takip ediyor.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...