Tgrt Haber
10 Temmuz 2019 15:00

KPSS Lisans Alan Bilgisi sınav giriş belgeleri açıklandı

20 Temmuz günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans (Alan Bilgisi) 1’inci oturum, 2’nci oturum, 3’üncü oturum sınav giriş belgeleri açıklandı.

KPSS Lisans Alan Bilgisi sınav giriş belgeleri açıklandı
ÖSYM,,KPSS Lisans Alan Bilgisi açıklandı,,KPSS Lisans Alan Bilgisi,,KPSS Lisans Alan Bilgisi ne zaman,,KPSS Lisans Alan Bilgisi ÖSYM,,ÖSYM açıklama,

ÖSYM’den yapılan açıklamada, “20 Temmuz 2019 tarihinde uygulanacak olan KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1’inci Oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) ve KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2’nci Oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye) ile 21 Temmuz 2019 tarihinde uygulanacak olan KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3’üncü Oturumu (İşletme, Muhasebe, İstatistik) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır” ifadeleri yer aldı. Adaylar, sınava girecekleri yeri gösteren sınava giriş belgelerini, ÖSYM'nin internet sitesinden TC kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...