Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Nisan 2014 11:41

Küçük Umut’un acılı annesi, son anları anlattı

Umut Zambak'ın, dün su kuyusundan çıkan cansız bedenini, annesi Kibariye Zambak da bugün son kez gördü.

Küçük Umut’un acılı annesi, son anları anlattı
umut'un annesi, acılı anne, son anları, umuz zambak, öldürülen çocuk, su kuyusu, cansız beden, kibariye zambak

25 Nisan 2014 Cuma günü, okul çıkışı arkadaşı ile oynamaya giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan Umut Zambak'ın, dün su kuyusundan çıkan cansız bedenini, annesi Kibariye Zambak da bugün son kez gördü. Bugün, Yeni Gülruh Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Umut'un naaşı Yeni Mezarlığa defnedilecek.
Evinden kaldırılacak cenaze öncesi, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan anne Kibariye Zambak şunları kaydetti:  "En son oğlumu evin bahçesinde okuldan geldikten sonra gördüm. Oynarlarken ben içeriye kardeşine süt almak için girdikten sonra, bana söylemeden sessizce dışarı çıkmışlar ve bir daha da görmedim. Biraz önce son halini yine gördüm ve melekler gibi yatıyor. Ne olursunuz, lütfen bunların arkasında olanları bulun, başka hiçbir şey istemiyorum, ne gerekiyorsa yapın. Benim elimde avucumda yok, koşturamıyorum peşinden, tüm sesimi duyanlar yardım etsin. Kim yaptıysa bulsunlar, başka bir şey demiyorum. Bize hiçbir açıklama yapmadılar, hiçbir şey söylemediler, hiçbir şeyden haberim yok. Sadece hayatını kaybettiğini bildirdiler. Kuyudan çıktığını biliyorum, kuyunun kapalı olduğunu söylüyorlar, ama yalanmış, kuyunun ağzı açık diyorlar. Lütfen ne gerekiyorsa gidin, bakın, o kuyunun ağzı açık olmasa benim çocuğumun orada işi ne? Oğlum daha önce hiç oralara gitmedi, bilmezdi. Ben bile orada kuyu olduğunu bilmiyordum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...