Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Temmuz 2021 17:20

Kurban Bayramı mesajları! Toplu bayram mesajları

Kurban Bayramı yaklaşırken bayramlaşma telaşı başladı. Uzakta olan sevdiklerine ziyarete gidemeyecek olan vatandaşlar, Kurban Bayramı mesajı arayışına başladı. En etkili toplu bayram mesajları ile sevdiklerinin yüzünü gülümsetmek isteyenler için Kurban Bayramı mesajlarını derledik.

Kurban Bayramı mesajları! Toplu bayram mesajları
kurban bayramı,kurban bayramımız,bayram mesajı,kurban bayramı mesajı

İki dini bayramdan biri olan Kurban Bayramı Müslümanlar için oldukça önemlidir. Kurban Bayramı aynı zamanda telaşı çok olan bir bayramdır. Kurban ibadetini yerine getirecek olan vatandaşlar tüm yakınlarıyla yüz yüze bayramlaşamayabilir. Koronavirüs salgını nedeniyle de ziyaretlerini kısıtlayan vatandaşlar attıkları mesajlar ve yaptıkları aramalarla sevdiklerini yüzünü güldürmeyi amaçlıyor.

KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

Kurban Bayramında yakınlarına ve sevdiklerine mesaj atmak isteyenler için yazılı bayram mesajları hazırladık. Whatsapp üzerinden toplu mesaj gönderebileceğiniz, sevdiklerinizin yüzünde gülümseme bırakabileceğiniz mesajlarla Kurban Bayramınızı daha da güzel hale getirebilirsiniz: 

  • Uzakların yakın, mesafelerin yok olduğu bir bayram olsun. Sevginin çoğaldığı, küslüklerin bittiği, duaların kabul olduğu nice bayramlara. Bayramınız mübarek olsun.
     
  • Neşenin çoğaldığı, yüzlerin gülümsediği, herkesin sağlıklı olduğu nice mutlu bayramlara. Bayramınız kutlu olsun.
     
  • Dostların kalbi bir olunca mesafelerin önemi kalmaz. Sağlık, bereket, mutluluk ve huzurun yanından ayrılmadığı, dualarının Allah katında kabul olduğu bir bayram dileğiyle. Bayramın mübarek olsun.
     
  • Allah, Kuran-ı Kerimde ‘’Kendilerine rızık olarak verdiği kurbanlık hayvanlar üzerine belirli günlerde Allah’ın adını ansınlar’’ buyurmuştur. Allah adının en güzel şekilde anıldığı, ibadetlerin kabul olduğu, bereketin çoğaldığı bir bayram olsun. Bayramımız mübarek olsun.
     
  • Kalplerimiz sevgiyle dolsun. Dostluğumuz baki kalsın. Bu bayram uzak kaldık. Bir sonraki yan yana olsun.

Kurban Bayramı mesajları! Toplu bayram mesajları

  • Evimize bereket, ruhumuzu ferahlık, kalbimize iman aşkı dolduğu bir bayram olsun. Kurban Bayramımız mübarek olsun.
     
  • Acımızı paylaştığımız gibi sevgimizi de paylaştığımız, derdimizi anlattığımız gibi mutluluğumuzu da anlattığımız, hastalıkların uzak sağlığımızın yanı başımızda olduğu bayramlara kavuşalım. Bayramınız mübarek olsun.
     
  • Sofraların bereketlendiği, yardımlaşmanın arttığı, duaların kabul olduğu, hasret kalanların kavuştuğu mübarek Kurban Bayramı hepimize mutluluk getirsin. Kurban Bayramımız mübarek olsun.
     
  • Peygamber Efendimiz bir hadisinde ‘’Ya Fatıma, kurbanının yanına git! Kesilirken orada bulun! Kurbanının yere akacak ilk kan damlasıyla, geçmiş günahların affedilir’’ buyurmuştur. Günahlarımızın affedildiği, dualarımızın kabul gördüğü, sevaplarımızın çoğaldığı, imanımızın pekiştiği bir bayram olması dileğiyle. Mübarek Kurban Bayramınız kutlu olsun.
     
  • Bayram sofralarınızdan umut, sevgi, mutluluk, dostluk ve tatlı eksik olmasın. Nice güzel bayramlara ulaşmak dileğiyle. İyi bayramlar.
     
  • Bayramın dili yok. Olsaydı insanoğluna 'barışın, affedin ve sevin' derdi. Siz bu sessiz çağrıya kulak verin. Bayramınız kutlu olsun.
     
  • Tüm yürekler sevinç dolsun umutlar gerçek olsun acılar unutulsun dualarımız kabul ve bayramınız mübarek olsun.
     
  • Sofralar lezzetli, cüzdanlar bereketli, yuvalar huzurlu, çocuklar şen, büyükler mutlu, yüzünüz güleç olduğu nice güzel bayramlara. İyi bayramlar.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...