Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ağustos 2017 20:16

Kurban Bayramında STK'lar iş birliği yapacak

Adıyaman’da aktif olan 9 sivil toplum kuruluşu, imzaladığı iş birliği protokolü kurban bayramında birlikte hareket edecek.

Kurban Bayramında STK'lar iş birliği yapacak
kurban bayramı,,stk

Adıyaman’da, faaliyet gösteren Ulaştırma Memur-Sen, Sağlık-Sen, Büro Memur- Sen, Toç Bir-Sen, Bayındır Memur-Sen, Birlik Haber-Sen, Kültür Memur-Sen ve Diyanet Sen temsilcileri İHH Adıyaman Şubesinde bir araya gelerek İHH ile iş birliği protokolü imzaladı. Protokol ile ilgili bilgi veren İHH Adıyaman Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Halit Tekbaş, "Bu yılda kurban vesilesiyle yeryüzüne dağılacak olan ekiplerimiz, kendilerini dört gözle bekleyen kardeşlerine sadece kurban eti götürmek değil, aynı zamanda hayat koşullarını iyileştirmeye yönelik çeşitli projelerde destek olmaya devam edecek. Cami, mescit, su kuyuları, eğitim merkezleri, yetimhane binaları ve birçok projenin temeli kurban ziyaretlerinde atılacak" dedi.
Tekbaş, kurban bağışlamak isteyen hayırseverlere de çağrıda bulundu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...