Tgrt Haber
09 Temmuz 2022 12:52 - Güncelleme : 09 Temmuz 2022 12:56

Kaçak kurbanlık bulundu, sahibi kayıp

Adıyaman’da Kurban Bayramı dolayısıyla alınan kurbanlık sahibinin elinden kurtulmayı başardı. Başıboş kurbanlık polis ekipleri tarafından yakalanırken sahibini ise arama çalışması başlatıldı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kaçak kurbanlık bulundu, sahibi kayıp
kurban bayramı,kurbanlık,koyun

Adıyaman’da sahibinin elinden kurtulan küçükbaş hayvan, sokaklarda başıboş şekilde dolaşırken görülünce polis ekipleri tarafından yakalandı. Kaçan kurbanlığın sahibini bölgede bir süre arayan polisler, kimliğini tespit edemeyince bulunması için çalışma başlatıldı.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BAHÇESİNE GÖTÜRÜLDÜ

Adıyaman Merkez Atatürk Bulvarı üzerinde sağa sola koşuşturan bir küçükbaş kurbanlığı fark eden polis ekipleri, kurbanlığı yakaladı. Kurbanı yakalayan polis ekipleri, bulundukları yerde ve çevresinde bir süre incelemelerde bulunarak kurbanlığın sahibini aradı.

Sahibine ulaşılamayan kurbanlık, daha sonra Emniyet Müdürlüğü bahçesine götürüldü. Polis ekipleri, su ve yem verdikleri kurbanlığın sahibinin bulunması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...