Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Haziran 2022 11:45 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 11:51

Kurşun yağdıran kayınbiraderine yalvarmıştı: Hayata tutunamadı

Zonguldak'ta dolmuştan inerek evine gittiği sırada merdivenlerde kayınbiraderinin silahlı saldırısına uğrayan 41 yaşındaki Nurten Demirbağ hastanedeki dört günlük yaşam savaşını kaybetti.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
zonguldak,cinayet

Zonguldak'ta aralarında husumet bulunan kayınbiraderi tarafından silahla yaralanan 41 yaşındaki Nurten Demirbağ, 4 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MERMİSİ BİTİNCE KABZAYLA VURDU

16 Haziran günü Birlik Mahallesi Hünkar Sokak üzerinde, 41 yaşındaki Nurten Demirbağ, dolmuştan inerek merdivenlerden çıkmaya başladı. Bu sırada kayınbiraderi 57 yaşındaki Namık D. elindeki silahla yengesine defalarca ateş etti. Mermisi biten Namık D. bu kez de silahın kabzasıyla yengesinin başına vurmaya başladı. Olay anı ise bir binanın güvenlik kamerasına ve amatör kameraya yansıdı.

'BEN SİZİ 100 KERE UYARDIM'

Yengesine hakaretler yağdıran Namık D. yengesi Nurten Demirbağ'ın eşi ve çocuğuna yönelik yardım çığlığına da "Çağır gelsin. Delikanlıysa gelsin. Ben sizi 100 kere uyardım" diyerek tepki gösterdi. Dehşet anlarını gören komşuları ise kadının yardımına koşarak ekiplere haber verdi.
Dakikalarca merdiven başında yardım bekledi.

YARALI KADIN HAYATA TUTUNAMADI

Karnından yaralanan Nurten Demirbağ gözyaşlarıyla merdivenlerde yardım bekleyerek "Ben bugün sana bugün ne dedim" diyerek feryat etti. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma kaldırılan Nurten Demirbağ, dört günlük yaşam savaşını kaybetti. Namık D. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AMCASINI BIÇAKLADI

Amcasının annesine kurşun yağdırdığını öğrenen Cankan D. ise amcası Namık D.'yi bıçakla yaralamış çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...