Tgrt Haber
13 Ocak 2015 13:35

'Kürt olduğum için beni hain ilan ettiler' dedi, 4 kalekol yaptı

'Kalekol' adı verilen yüksek güvenlikli karakollardan 4'ünün kadın müteahhidi Deniz Tural, iş dünyasını bölgeye yatırım yapmaya davet etti.

'Kürt olduğum için beni hain ilan ettiler' dedi, 4 kalekol yaptı
kalekol,karakol, iş dünyası, deniz tural,

Sınır bölgelerinde inşa edilen ve “kalekol” adı verilen yüksek güvenlikli karakollardan 4'ünün kadın müteahhidi Deniz Tural, iş dünyasını bölgeye yatırım yapmaya davet etti. Kürt kökenli olduğunu dile getiren Tural, “Bazıları bölgeye gitmek istemiyor ama ben bir kadın olarak orada 4 kalekol yaptım. Sen yapmazsan, ben yapmazsam, kim oraya yatırım yapacak?” dedi. “kalekol” inşa ettiği için, terör örgütü tarafından “hain” olarak nitelendiğini ve birçok kez tehdit edildiğini anlatan Tural, buna rağmen yaptığı işten vazgeçmediğini ifade etti. Söz konusu karakolları TOKİ'den değil, ihaleyi kazanan firmadan aldığını söyleyen Tural, “Bu işten 7 milyon lira zarar ettim ama yine 'gel' deseler giderim. Çünkü yapılan karakollar sayesinde hem bölgenin hem de oralarda görev yapan askerlerimizin güvenliği artıyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...