Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Aralık 2014 15:08

Kütahya'da yine kadın cinayeti

Kütahya'da barışma teklifini kabul etmeyen eski eşini, 9 yaşındaki kızlarının önünde bıçakla boğazını keserek öldüren adam sonra polisi aradı...

Kütahya'da yine kadın cinayeti
kütahya, kadın cinayeti, koca dehşeti,

Kütahya'da eski eşini bıçakla boğazını keserek öldürdüğü iddia edilen kişi, gözaltına alındı. İddiaya göre, Domaniç ilçesine bağlı bir beldedeki ilkokulda hizmetli çalıştığı ve yüzde 90 görme kaybı bulunduğu öğrenilen Muhittin G. (37), Antalya'da yaşayan boşandığı eski eşi Tuğba A'yı (30), barışmak istediğini söyleyerek, Kütahya'ya çağırdı. Gültepe Mahallesi Hisar Kalesi mevkisindeki çamlık alanda buluşan çift, burada oturup konuşmaya başladı. Barışma teklifini kabul etmemesi üzerine Muhittin G'nin, 9 yaşındaki kızlarının önünde 4-5 yerinden bıçakladığı kadını, daha sonra boğazını keserek öldürdüğü öne sürüldü. Olay yerindeki incelemelerin ardından Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan Tuğba A'nın cesedi, Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
POLİSİ ARADI
Genç kadını yol ortasında kanlar içerisinde bırakıp kaçan Muhittin Öztürk bir süre sonra 155 Polis İmdat hattını arayarak "Eski eşimi öldürdüm. Boğuşma sırasında ben de yaralandım. Şu an eski jandarma tabur komutanlığı önündeyim" dedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Tuğba Arık kurtarılamadı. Polis ekipleri Muhittin Öztürk'ü Bahçelievler Mahallesi'ndeki eski jandarma tabur komutanlığı binası önünde buldu. Elinde ve çeşitli yerlerinde hafif bıçak kesikleri bulunan Öztürk, polislerin çağırdığı 112 ambulansıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Öztürk acil serviste polis gözetiminde tedavi altına alınırken Tuğba Arık'ın cesedi de otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.(Ajanslar)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...